eix diari

14/01/2017

Josep Maria Teixell, nou Rei dels Mercats de Vilanova 2017

web

El Mercat del Centre va acollir aquest divendres al vespre l’entrega dels premis de la segona edició del joc JO COMPRO AL MERCAT!, una proposta interactiva organitzada per EIX DIARI amb la col·laboració dels Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament i les associacions de paradistes. Josep Maria Teixell ha estat el guanyador d’aquesta segona edició i ahir va ser nomenat oficialment el nou Rei dels Mercats de Vilanova 2017, de mans de l’anterior guanyadors del joc, Jordi Pérez. El segon i tercer premi del joc ha estat per a Helena Carbonell i Núria Martorell, respectivament, que també van acudir ahir a l’entrega de premis.

eix diari

20/02/2016

El Garraf busca l'espigall perfecte i el mercat, 1.000 maneres de cuinar-lo

eix-el-mercat-del-centre-de-vilanova-i-la-geltru-acull-un-tast-despigalls-i-lentrega-de-premis-del-concu-76039

La Fundació Miguel Agustí i l’Associació d’Espigalls del Garraf han posat en marxa una iniciativa per trobar el millor espigall de la comarca. La presidenta de l’Associació d’Espigalls del Garraf, Montse Marcé, ha declarat que “fa uns quatre anys que estem lluitant per l’espigall perfecte. Hem mirat d’aconseguir el color, la retallada, el brot, l’alçada i la textura i ara estem en el gust”. Des de l’any 2013, la Fundació Miquel Agustí està intentant millorar les característiques agromorfològiques de l’espigall del Garraf per desenvolupar-ne un al gust de tots.

eix diari

20/01/2016

EIX DIARI i els Mercats de Vilanova reparteixen una norantena de premis del joc JO COMPRO AL MERCAT

rei

EIX DIARI i els Mercats de Vilanova i la Geltrú han lliurat aquest dimarts al vespre una norantena de premis entre els participants del joc JO COMPRO AL MERCAT. El vilanoví Jordi Pérez ha estat el guanyador del primer premi del joc dels mercats i ha recollit de mans del regidor de Promoció Econòmica de la ciutat, Gerard Figueras, els xecs per valor de 1.200 euros per comprar a les parades dels Mercats Municipals.

eix diari

2/03/2015

La parada del germans Bayarri guanya el concurs de Carnaval del Mercat del Centre de Vilanova

eix-la-parada-cansaladeria-martinez-guanya-el-segon-premi-del-concurs-de-carnaval-del-mercat-del-centre--58414

L’Associació de Comerciants i Concessionaris del Mercat del Centre va lliurar divendres els regals del Concurs de Disfresses de Carnaval 2015. A partir dels vots dels propis clients i consumidors de l’establiment, la parada d’aviram dels Germans Bayarri va fer-se amb el primer premi del concurs a la millor decoració i disfresses del Mercat del Centre.

logo

11/07/2015

Joan Laporta es dóna un bany de multituds al Mercat del Centre de Vilanova i al Foment Vilanoví

laporta_FXP5981

Joan Laporta s’ha donat un bany de masses aquest matí al Mercat del Centre de Vilanova i al Foment Vilanoví. Convidat pel DIARI, l’expresident del Barça i candidat a les eleccions del club ha fet campanya a la capital del Garraf. Laporta ha arribat al Foment sobre dos quarts de dues del migdia.

logo

2/07/2015

El Mercat del Centre diu que “la qualitat i el servei que es dóna aquí no es troba als súpers”

junta-mercat-central-vilanova-fx

Va costar, però l’Associació de Concessionaris Paradistes del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú  ja fa unes setmanes que va renovar la seva junta, que ara presideix la xarcutera Raquel Aparicio. Raquel Aparicio i la nova tresorera, Olga Pros, diuen que el primer objectiu que s’han marcat en aquesta nova etapa és la dinamització del Mercat, conegut popularment com la Plaça.