En aquest espai trobareu els darrers vídeo reportatges i notícies que parlen del Mercat del Centre, dels seus productes i dels seus Paradistes

75aniversari

Comença el 75 aniversari del mercat de Vilanova

El Mercat del Centre de Vilanova compleix enguany 75 anys. El mercat va obrir portes l’any 1941 i al llarg dels anys s’han anat fent remodelacions. La darrera es va fer al 1999. Per celebrar aquesta efemèride, s’han previst un seguit d’activitats que es desenvoluparan al llarg de tot l’any. L’acte que ha servir per donar el tret de sortida al programa de celebració es va fer divendres.

rei del mercat canal blau

Jordi Pérez és el rei dels mercats de Vilanova

Jordi Pérez ha estat el guanyador del primer premi del joc dels mercats i ahir recollia els seus  xecs per valor de 1.200 euros per comprar a les parades dels Mercats Municipals.  Aquest joc, “Jo compro al mercat”,impulsat pels mercats i per la publicació digital Eix Diari, ha volgut ser una eina pedagògica a través de preguntes sobre els mercats vilanovins i els seus productes i que ha aconseguit reunir més de mig miler de jugadors i ha formulat una seixantena de preguntes.

video xato

30/11/2015 Canal Blau

Montserrat Cassany és la millor xatonaire i ahir s’enduia el triomf del concurs de mestres xatonaires del Festival del Xató de Vilanova i la Geltrú.
El festival ha coincidit amb la festa dels mercats, que han presentat al públic diferents tapes de degustació.

Sin título-1

11/08/2015 Obert per Vacances

Entrevista amb Carlos Maldonado, propietari de la parada “ Peixos i Marisc Mar Brava “ del Mercat del Centre.

Coneixerem quins productes del mar són els preferits de les seves clientes.

Sin título-2

12/08/2015 Obert per vacances

Tres senyores que són una institució en el món de la pagesia, elles són: Fina Fuster,(responsable del projecte “Xarxa Productes de la Terra Garraf), Montse Soler (Paradista al Mercat del Centre Fruites i verdures Montse) I Remei Gimeno (Pagesa de Vilanova  adherida a la campanya Productes de la Terra).

Sin título-3

10/08/2015 Obert per vacances

Estrenem setmana als Mercats Municipals i Productes de la Terra (Node Garraf), hi ho fem amb la Presidenta del Mercat Municipal Central de la capital del Garraf, la Sra. Raquel Aparició que ens parla de les parades i productes que ens ofereix el Mercat i dels seus avantatges