logo
eix diari

11/07/2015

Joan Laporta es dóna un bany de multituds al Mercat del Centre de Vilanova i al Foment Vilanoví

laporta_FXP5981

Joan Laporta s’ha donat un bany de masses aquest matí al Mercat del Centre de Vilanova i al Foment Vilanoví. Convidat pel DIARI, l’expresident del Barça i candidat a les eleccions del club ha fet campanya a la capital del Garraf. Laporta ha arribat al Foment sobre dos quarts de dues del migdia.

2/07/2015

El Mercat del Centre diu que “la qualitat i el servei que es dóna aquí no es troba als súpers”

junta-mercat-central-vilanova-fx

Va costar, però l’Associació de Concessionaris Paradistes del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú  ja fa unes setmanes que va renovar la seva junta, que ara presideix la xarcutera Raquel Aparicio. Raquel Aparicio i la nova tresorera, Olga Pros, diuen que el primer objectiu que s’han marcat en aquesta nova etapa és la dinamització del Mercat, conegut popularment com la Plaça.

2/03/2015

La parada del germans Bayarri guanya el concurs de Carnaval del Mercat del Centre de Vilanova

eix-la-parada-cansaladeria-martinez-guanya-el-segon-premi-del-concurs-de-carnaval-del-mercat-del-centre--58414

L’Associació de Comerciants i Concessionaris del Mercat del Centre va lliurar divendres els regals del Concurs de Disfresses de Carnaval 2015. A partir dels vots dels propis clients i consumidors de l’establiment, la parada d’aviram dels Germans Bayarri va fer-se amb el primer premi del concurs a la millor decoració i disfresses del Mercat del Centre.