VILANOVA BLOG

20/06/2020

El Mercado de Vilanova: tradición y modernidad en un edificio singular

El Mercado Municipal de Vilanova i la Geltrú, cuya historia se remonta a un siglo atrás, es una combinación de tradición y modernidad en un edificio singular. Es también uno de los lugares de la ciudad más queridos por sus habitantes y también una visita imprescindible.

El mercado comenzó a planificarse en las décadas de 1910 y 1920. Posteriormente el proyecto fue encargado al arquitecto municipal Josep Maria Miró i Guibernau y las obras comenzaron en 1935. El estallido de la Guerra Civil paró la construcción y finalmente el edificio pudo ser abierto en 1941.

Fa temps que ho teníem en ment i les grans superfícies també ho fan. Així que ens hi sumem.  El client tindrà dues opcions per encarregar el servei a domicili.  Una opció és fer la comanda per telèfon a les parades perquè li preparin l’encàrrec Un cop el tinguin, es portarà al domicili del client i haurà de pagar l’import del ticket i el del servei de domicili. L’altra opció és venir a fer la compra presencial al mercat i deixar tota la compra a una de les parades i detallar l’adreça i l’hora a la que vol que li portin l’encàrrec.

mercat-vilanova-7-2
eix diari

05/12/2019

Engeguen la campanya de Nadal i aquest divendres 6 de desembre el mercat estarà obert de 8 a 14h

El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal amb nous sortejos, promocions i posant en marxa un nou projecte. Aquest any, el 2019, ha estat un bon any pel Mercat que ha vist obrir de nou parades que estaven tancades. La Marta Jordà és la nova presidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat del Centre.

Posen en marxa el servei a domicili del Mercat. Com sorgeix la idea i com funcionarà?

Fa temps que ho teníem en ment i les grans superfícies també ho fan. Així que ens hi sumem.  El client tindrà dues opcions per encarregar el servei a domicili.  Una opció és fer la comanda per telèfon a les parades perquè li preparin l’encàrrec Un cop el tinguin, es portarà al domicili del client i haurà de pagar l’import del ticket i el del servei de domicili. L’altra opció és venir a fer la compra presencial al mercat i deixar tota la compra a una de les parades i detallar l’adreça i l’hora a la que vol que li portin l’encàrrec.

eix-el-mercat-del-centre-posa-en-marxa-la-campanya-de-nadal-115576
eix diari

14/01/2017

Josep Maria Teixell, nou Rei dels Mercats de Vilanova 2017

web

El Mercat del Centre va acollir aquest divendres al vespre l’entrega dels premis de la segona edició del joc JO COMPRO AL MERCAT!, una proposta interactiva organitzada per EIX DIARI amb la col·laboració dels Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament i les associacions de paradistes. Josep Maria Teixell ha estat el guanyador d’aquesta segona edició i ahir va ser nomenat oficialment el nou Rei dels Mercats de Vilanova 2017, de mans de l’anterior guanyadors del joc, Jordi Pérez. El segon i tercer premi del joc ha estat per a Helena Carbonell i Núria Martorell, respectivament, que també van acudir ahir a l’entrega de premis.

eix diari

20/02/2016

El Garraf busca l'espigall perfecte i el mercat, 1.000 maneres de cuinar-lo

eix-el-mercat-del-centre-de-vilanova-i-la-geltru-acull-un-tast-despigalls-i-lentrega-de-premis-del-concu-76039

La Fundació Miguel Agustí i l’Associació d’Espigalls del Garraf han posat en marxa una iniciativa per trobar el millor espigall de la comarca. La presidenta de l’Associació d’Espigalls del Garraf, Montse Marcé, ha declarat que “fa uns quatre anys que estem lluitant per l’espigall perfecte. Hem mirat d’aconseguir el color, la retallada, el brot, l’alçada i la textura i ara estem en el gust”. Des de l’any 2013, la Fundació Miquel Agustí està intentant millorar les característiques agromorfològiques de l’espigall del Garraf per desenvolupar-ne un al gust de tots.

eix diari

20/01/2016

EIX DIARI i els Mercats de Vilanova reparteixen una norantena de premis del joc JO COMPRO AL MERCAT

rei

EIX DIARI i els Mercats de Vilanova i la Geltrú han lliurat aquest dimarts al vespre una norantena de premis entre els participants del joc JO COMPRO AL MERCAT. El vilanoví Jordi Pérez ha estat el guanyador del primer premi del joc dels mercats i ha recollit de mans del regidor de Promoció Econòmica de la ciutat, Gerard Figueras, els xecs per valor de 1.200 euros per comprar a les parades dels Mercats Municipals.

eix diari

2/03/2015

La parada del germans Bayarri guanya el concurs de Carnaval del Mercat del Centre de Vilanova

eix-la-parada-cansaladeria-martinez-guanya-el-segon-premi-del-concurs-de-carnaval-del-mercat-del-centre--58414

L’Associació de Comerciants i Concessionaris del Mercat del Centre va lliurar divendres els regals del Concurs de Disfresses de Carnaval 2015. A partir dels vots dels propis clients i consumidors de l’establiment, la parada d’aviram dels Germans Bayarri va fer-se amb el primer premi del concurs a la millor decoració i disfresses del Mercat del Centre.

logo

11/07/2015

Joan Laporta es dóna un bany de multituds al Mercat del Centre de Vilanova i al Foment Vilanoví

laporta_FXP5981

Joan Laporta s’ha donat un bany de masses aquest matí al Mercat del Centre de Vilanova i al Foment Vilanoví. Convidat pel DIARI, l’expresident del Barça i candidat a les eleccions del club ha fet campanya a la capital del Garraf. Laporta ha arribat al Foment sobre dos quarts de dues del migdia.

logo

2/07/2015

El Mercat del Centre diu que “la qualitat i el servei que es dóna aquí no es troba als súpers”

junta-mercat-central-vilanova-fx

Va costar, però l’Associació de Concessionaris Paradistes del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú  ja fa unes setmanes que va renovar la seva junta, que ara presideix la xarcutera Raquel Aparicio. Raquel Aparicio i la nova tresorera, Olga Pros, diuen que el primer objectiu que s’han marcat en aquesta nova etapa és la dinamització del Mercat, conegut popularment com la Plaça.