Gent de Mercats TV3

Category: ,

IMG_8465

«Gent de mercats» és una nova docusèrie de TV3 dirigida per Tana Collados que ens endinsarà en el món dels mercats municipals de Catalunya a través de les persones que els poblen. El nostre Mercat del Centre Vilanova i la Geltrú estarà molt present en aquesta docusèrie que s’estrenarà dimarts que ve a les 23:10h. amb gent del Mercat del Carmel i de l’Estrella de Barcelona i Mercat de la Independència de Terrassa. Més info aquí Gent de mercats

 

IMG_8456

La nostra Mimi, protagonista en un dels spots de «Gent de Mercats», la docusèrie que podreu veure a partir del proper dimarts a les 23:10h a TV3
#gentdemercats»

 

«Gent de mercats», un nou programa que recorre els mercats del país

El nostre Mercat avui al telenoticies comarques de TV3 amb motíu de la presentació del programa Gent de Mercats.

«Gent de mercats» ens descobreix els «habitants» dels mercats municipals, les seves històries, les seves relacions i els sentiments que els lliguen al mercat.

En aquest vídeo podrem veure un petit tast del que serà el programa de Gent de mercats. En aquest cas els protagonistes del nostre mercat són la Mimi, del bar del Mercat, i el nostre company de Peixos Dolors parlant del seu nou ofici de carnisser a més de peixater, que li ha portat a ser-ho per AMOR.

Els nostres protagonistes sortiran al programa Gent de Mercats dilluns 23 de desembre  a les 21:55h.

 Pink and Red Grid Fashion Influencer Nostalgia Youtube Channel Art

Estem Super orgullosos/as de les nostres companyes Mimi, Pruvi ,la Remei i del Xavi i la Marta, heu estat molt autèntiques i divertides. En aquest vídeo podràs tornar a veure el programa complet de Gent de mercats de TV3 d’aquest passat dilluns 23 on surten els nostres companys i companyes.


Crèdits: Ilustracions: Juanma García Escobar

Productora vídeo: Benecé Produccions, S.L.