En aquest espai trobareu els darrers vídeo reportatges i notícies que parlen del Mercat del Centre, dels seus productes i dels seus Paradistes

Pink and Red Grid Fashion Influencer Nostalgia Youtube Channel Art

Els mercats de Vilanova inicien una prova pilot per servir les comandes a domicili

Els mercats municipals de Vilanova i la Geltrú inicien una prova pilot per posar en marxa un servei de comandes a domicili. L’experiència ha començat a les portes de les festes de Nadal, amb la voluntat de donar noves facilitats als clients. Aquesta mesura s’inclou en un pla de l’ajuntament que vol dinamitzar l’activitat als mercats de la ciutat.

Pink and Red Grid Fashion Influencer Nostalgia Youtube Channel Art (3)

Els nostres companys i el Mercat del Centre al programa Gent de Mercats

Estem Super orgullosos/as de les nostres companyes Mimi, Pruvi ,la Remei i del Xavi i la Marta  heu estat molt autèntiques i divertides. En aquest vídeo podràs tornar a veure el programa complet de Gent de mercats de TV3 d’aquest passat dilluns 23 on surten els nostres protagonistes.

Pink and Red Grid Fashion Influencer Nostalgia Youtube Channel Art

El Mercat del Centre part molt implicada en el programa de TV3 Gent de Mercats

En aquest vídeo podrem veure un petit tast del que serà el programa de Gent de mercats. En aquest cas els protagonistes del nostre mercat són la Mimi, del bar del Mercat, i el nostre company de Peixos Dolors parlant del seu nou ofici de carnisser a més de peixater, que li ha portat a ser-ho per AMOR.

Els nostres protagonistes sortiran al programa Gent de Mercats dilluns 23 de desembre  a les 11:10h.

75aniversari

Comença el 75 aniversari del mercat de Vilanova

El Mercat del Centre de Vilanova compleix enguany 75 anys. El mercat va obrir portes l’any 1941 i al llarg dels anys s’han anat fent remodelacions. La darrera es va fer al 1999. Per celebrar aquesta efemèride, s’han previst un seguit d’activitats que es desenvoluparan al llarg de tot l’any. L’acte que ha servir per donar el tret de sortida al programa de celebració es va fer divendres.

rei del mercat canal blau

Jordi Pérez és el rei dels mercats de Vilanova

Jordi Pérez ha estat el guanyador del primer premi del joc dels mercats i ahir recollia els seus  xecs per valor de 1.200 euros per comprar a les parades dels Mercats Municipals.  Aquest joc, «Jo compro al mercat»,impulsat pels mercats i per la publicació digital Eix Diari, ha volgut ser una eina pedagògica a través de preguntes sobre els mercats vilanovins i els seus productes i que ha aconseguit reunir més de mig miler de jugadors i ha formulat una seixantena de preguntes.

video xato

30/11/2015 Canal Blau

Montserrat Cassany és la millor xatonaire i ahir s’enduia el triomf del concurs de mestres xatonaires del Festival del Xató de Vilanova i la Geltrú.
El festival ha coincidit amb la festa dels mercats, que han presentat al públic diferents tapes de degustació.