Com funciona?.

  1. El client ha de trucar al repartidor al telèfon 656 27 54 90 i concretar quina disponibilitat té per fer el lliurament. També haurà d’informar al repartidor del volum aproximat de la compra i la parada o les parades per on haurà de passar a recollir les comandes.
  2. Un cop el client sap quin dia el repartidor pot lliurar-li la comanda, ha de trucar a la parada o les parades, fer les comandes i informar-les del dia que passaran a buscar-les, com ha acordat amb el repartidor.
  3. El repartidor passa el dia acordat per les parades, recull les comandes preparades i les porta al domicili del client.
  4. El pagament es pot realitzar o bé per Bizum, a aquelles parades que en disposin, o bé en efectiu al repartidor un cop ho rebi al domicili. S’està treballant la possibilitat de disposar d’un datàfon, però de moment no és possible realitzar el pagament amb targeta.
  5. El cost inicial del servei és de 5€ per lliurar la comanda al centre de Vilanova, i es veurà incrementat depenent dels factors següents: a) +1€ si el lliurament és als afores de Vilanova o a una urbanització (Total 6€) b)  +2€ si el lliurament és a Les Roquetes (Total 7€)  c) +3€ si el lliurament és a Cubelles (Total 8€)  d) +0,50€ en tots els casos a partir de la segona parada

Preguntes Freqüents

És un servei gratuït?

NO. És un servei que ofereix el Mercat del Centre a totes les parades del mercat però NO ÉS GRATÜIT.

Sí que és cert que hi han parades al Mercat que li podrien portar la compra a casa depenent del lloc on sigui i de l’import d’aquest.

Quin preu té?

Aquest servei té un cost de 5€  més un increment de 0,5€  per parada extra. 6€ si es porta a una urbanització o als afores de Vilanova + 0,5€ per parada extra. A les Roquetes 7€ + 0,5€ per parada extra. I a Cubelles (repartiment únicament els dimecres) 8€ + 0,5€ per cada parada extra

Hi ha un import mínim per compra?

No

Porteu la compra fora de Vilanova?

i, a partir del dia 27 de Març també es pot portar a Cubelles  (el dimecres) i Les Roquetes.

Es pot pagar amb targeta?

No, només en efectiu o amb Bizum.  I es paga al mateix transportista una vegada porti la compra a casa. Per facilitar-li la feina al transportista és recomanable tenir l’import exacte

NOVETAT!! Ara també repartim a Canyelles

Pide YA Canyelles

T'ho portem a casa

El Mercat del Centre va estrenar al desembre nou servei a domicili.

Segons ens explica Jaume Carnicer, Regidor de Producció 1r Sector i Mercats municipals , és un servei que vol ajudar a persones que , o per falta de temps o mobilitat, els hi és complicat venir a fer les seves compres directament al Mercat del centre. Aquest servei, que en principi ja està en funcionament com a prova pilot, però que estarà operatiu al 100% les dues darreres setmanes del mes de desembre, serà un servei que es podrà encarregar tant, en el Mercat mateix, com per telèfon. El preu per aquest servei serà de 4 € , també hi ha l’opció de comprar la targeta tipus T-10 on cada servei sortirà a 3,5 €,  obtenint un estalvi de 5 €.

Jaume Carnicer, Regidor de Producció 1r Sector i Mercats municipals ens parla d'aquest nou servei

Servei de enviament a casa

Jaume Carnicer i Angel